Bestellen kan nog steeds online (vanaf € 150,- gratis verzending), per mail en telefoon.

PostNL melding: Door de drukte komen sommige pakketten misschien later. We doen er alles aan om de pakketten zo snel mogelijk te bezorgen.

Wilt u naar onze winkel komen? U bent van harte welkom!

Wij willen u vragen om aan de richtlijnen te voldoen. Wij houden uiteraard anderhalve meter afstand en dragen ten alle tijden een mondkapje. Wij hopen u snel te zien!

 

Badkamer inspiratie

Op deze pagina vindt u een aantal diashows van de badkamers die door Welbie Sanitair zijn ontworpen. Voor elke soort badkamer hebben wij een passende inrichting. Wij zijn ervan overtuigd dat u van elke badkamer, groot of klein, uw droombadkamer kunt maken.   

U kunt de diashows gebruiken ter inspiratie voor het ontwerp van uw eigen badkamer. De diashows geven ook direct een impressie van de vele mogelijkheden op het gebied van sanitair die Welbie Sanitair te bieden heeft. Elke door Welbie Sanitair ingerichte badkamer heeft een geheel eigen stijl en is ingericht in balans met de beschikbare ruimte. U vindt op deze pagina echte design badkamers maar ook klassiek of praktisch ingerichte badkamers. Zo vindt u bij Welbie Sanitair alles wat u zoekt, voor elke badkamer.

Badkamer ontwerpen

Kom voor persoonlijk advies ook langs in onze badkamer showroom. Daar gaan wij graag met u in gesprek over uw wensen, dromen en mogelijkheden. Door middel van een 3D-ontwerp dat wij met u samenstellen krijgt u direct visueel in kaart hoe uw wensen eruit zouden komen te zien in uw badkamer. Na afloop van het gesprek krijgt u het 3D-ontwerp van uw badkamer uiteraard mee naar huis.

Klik op een afbeelding voor de diashow van de badkamer van uw keuze.