Filter producten Showing all 2 results
Categorieen
Merk

Toont alle 2 resultaten

Is uw badkamer wel schoon?

Elke week weer dezelfde klus waar ik enorm tegenop zie; het schoonmaken van de badkamer. Om de klus enigszins te verlichten begin ik altijd met stofzuigen. Stofzuigen? Jazeker! Het scheelt zo veel als al die haren en het stof op de vloer al weg is, voordat je aan het natte werk begint. Daarna doe ik met een zachte sponsje alle tegels tegen de wanden af. Hierbij gebruik ik de Baden+ sanitair reiniger. Ruikt heerlijk fris, is milieuvriendelijk en tast het sanitair niet aan. Dit houdt mijn badkamer niet alleen schoon, maar ook langer mooi!

De hoge kolomkasten en het badkamermeubel doe ik alleen af met een vochtige doek. Dat is vaak al voldoende. De wastafel en de kraan moet ik vaak wat grondiger doen. Kalk hecht zich snel. Na het reinigen maak ik deze altijd droog met een droge zachte doek, zodat er zeker geen vochtdruppels achterblijven. Tip: maak na elke douchebeurt de kraan, thermostaat, de glijstang en de handdouche droog. Vergeet ook de douchedeur niet. Zo geef je kalk geen kans!

Chloor wordt vaak gebruikt voor het reinigen van het toilet. Ik heb dat eigenlijk nooit gedaan. De belangrijkste reden daarvoor was dat ik het heel erg vind stinken, maar eigenlijk reinigt het ook helemaal niet. De Baden+ Sanitair Gel is heel geschikt voor de dagelijkse reiniging van het toilet. Het geeft een extra anti-kalklaag, een langdurige frisse geur en het maakt hygiënisch schoon. Dit schoonmaakproduct is milieuvriendelijk en heeft een beschermende werking, waardoor het keramiek van mijn toilet niet wordt aangetast.

In de meeste Nederlandse huizen zijn de badkamers over het algemeen klein. Ook in mijn huis. Dus eigenlijk is zo’n schoonmaakbeurt ook zo gedaan. Is uw badkamer ook schoon?