Wij zijn normaal geopend! (met inachtneming van de RIVM richtlijnen). Heeft u iets nodig, zonder afhaal-spoed BESTEL ONLINE. Bij aankopen vanaf € 150,- GEEN verzendkosten!!!

Welbie Badkamer Showroom

 

Voor badkamer inspiratie en het laatste nieuws gaat u naar onze nieuwe website: https://www.welbie-badkamers.nl/

Wilt u uw badkamer vernieuwen, dan kunt u ideeën opdoen in onze badkamer showroom. U vindt hier een ruime collectie moderne badkamers en sanitair in diverse stijlen en uitvoeringen. Als badkamerspecialist adviseren wij u graag over de badkamer die aansluit bij uw wensen en de mogelijkheden die uw huis biedt.

Complete badkamer

Aan de hand van diverse complete badkamers krijgt u een indruk van de stijl die u aanspreekt. Als badkamerspecialist adviseren wij u bovendien over de praktische inrichting van uw badkamer: Welke stijl sanitair past bij u? Hoe benut u de ruimte in uw badkamer optimaal? Wilt u vloerverwarming aanleggen? Hoe kunt u de badkamer het mooist afwerken?

 

 

 

 

3D-ontwerp en offerte

Naar aanleiding van uw wensen stelt u zelf uw droombadkamer samen. Op afspraak maken wij vervolgens graag een 3D-badkamerontwerp en een offerte. Deze kunt u thuis nog eens doornemen voordat u een definitief besluit neemt. Een badkamer is immers een belangrijk onderdeel van uw huis; de moeite waard om een weloverwogen keuze maken! Kijk ook in onze webshop voor onze uitgebreide collectie badkamers en sanitair.

Wilt u eerst oriënteren? Kom dan langs in de showroom of neem contact met ons op via info@welbie.nl of bel 024-3974388.