Filter producten Showing 1 - 24 of 45 results
Categorieen
Merk
Serie
In showroom

Welbie Sanitair Badkamertegels

Bij Welbie Sanitair tonen wij in onze tegelstudio in Groesbeek een mooie collectie wand- en vloertegels. Bij ons vindt u ook een aantal merken badkamertegels exclusief voor Nijmegen en omgeving. De Nederlandse merken Mosa en Sphinx Tegels zitten ook in de Welbie Sanitair collectie. Deze tegelfabrikanten leveren tegels in allerlei mogelijke formaten, van mozaïek tegels tot groot formaat tegels.

Tegelverwerking

Ook alle producten om de tegels te verwerken zoals tegellijm, voegsel en hoek- en eindafwerkingen vindt u bij Welbie Sanitair. Daarbij voorzien wij u in onze tegelstudio natuurlijk graag van professioneel advies voor uw persoonlijke situatie.

Tegelreiniging

Ook tegel reinigings-, impregneer- en bescherming producten van onder andere Moller Chemie zijn bij ons uit voorraad leverbaar. Producent Schlüter maakt voor alle tegelhoeken en randafwerkingen mooie afwerkprofielen in diverse kleuren zoals chroom en glanzend gepolijst RVS. Bij Welbie Sanitair hebben wij de meest voorkomende kleuren en maten in de winkel op voorraad liggen.

Tegelmerken

  • HKM Möller Stonecare

Voor alle mogelijke vlek- en onderhoudsproblemen van onder andere uw vloertegels, badkamertegels en wandtegels heeft Welbie Sanitair de juiste middelen van het merk HMK. HMK Möller Stonecare is hét merk voor tegel reinigings- en onderhoudsproducten voor zowel keramische tegels als natuursteen.

  • Foby

Foby is ons huismerk als het gaat om tegellijm en voegmortels in diverse kleuren. Ook vindt u van het merk Foby afdichtpasta om de douchevloer waterdicht te maken. Dit is zeer handig als er gewerkt wordt met een drain of doucheput.

  • Rak

Het wereldwijd producerende merk RAK is specialist in keramische producten.De focus van het bedrijf is gericht op constante verbetering en innovatie. Met de keramische producten van RAK bent u verzekerd van kwaliteit tegen een unieke prijs-prestatieverhouding. RAK gebruikt alleen de meest vooraanstaande technologieën voor de productie van de keramiek.Het bedrijf heeft een sterk verantwoordelijkheidsgevoel waardoor maatschappelijke verantwoording op elke RAK vestiging sterk aanwezig is.

  • Sphinx Tegels

Sphinx Tegels is een onderdeel van Dutch Tiles B.V. en is onderdeel van de Koramic Group. Dit is een kapitaalkrachtige holding met een ruim gespreid portfolio en meer dan 120 jaar ervaring in onder andere de productie van hoogwaardige bouwmaterialen. Sphinx Tegels staat voor hoge productkwaliteit, duurzaam design en sublieme service. Deze belangrijke waarden hebben Sphinx Tegels tot een succesvol A-merk gemaakt.

  • Sichenia

Sichenia is een fabrikant met een compleet aanbod in tegels. Het bedrijf is opgericht in de vroege jaren 70 in Italië en heeft sindsdien een continue groei beleefd. De belangrijkste waarden voor Sichenia zijn kwaliteit, betrouwbaarheid, innovatie en professionaliteit. Deze waarden gelden als leidraad voor Sichenia. Inmiddels is Sichenia uitgegroeid tot een wereldmerk en distribueert in Afrika, Australië, Europa, Noord Amerika en delen van Azië.

  • Mosa

De keramiek van Mosa is onderscheidend en van kwalitatief en esthetisch hoog niveau. Mosa wil met haar producten een bijdrage leveren aan architectonische ontwerpen van vandaag en die van morgen. Mosa produceert vanuit haar fabriek in Maastricht jaarlijks zo’n 8 miljoen m2 tegels.
Deze tegels worden verkocht op vier continenten en in zo’n 30 landen.
Mosa staat voor innovatie en design. Daarom werkt het bedrijf intensief samen met architecten. De producten van Mosa hebben diverse internationale designprijzen gewonnen waaronder Red Dot Awards, de iF awards, de Design Plus Award, en nominaties voor de Deutsche Designpreis en de Nederlandse designprijzen.